Zot van koken? Dan kook je met een keukenvloer van Santana

Zot van Koken

Loïc Van Impe is vtm’s nieuwe tv-kok en zot van koken. In het kookprogramma Zot van Koken op vtm tovert hij elke weekdag een lekker en makkelijk gerecht op tafel. De vloer in zijn keuken? Die komt van Santana.

Loïc geniet van de stilte van de kurkvloer in zijn keuken

Waarom Loïc en vtm kozen voor kurk als vloer? Heel simpel. Kurk is fluisterstil. Dankzij de natuurlijke demping kraakt een keukenvloer in kurk niet als je erover loopt. Je mag er ook al eens iets op laten vallen. Een vallende pan of kookpot? Daar hoor je amper iets van. Ook de kans op kapotte borden en glazen verminder je drastisch met een kurkvloer in je keuken. 

Keukenvloer met de looks van parket of laminaat

De kurkvloer die vtm in de keuken van Loïc legde? Woodcork Eik Zijdemat Premium Wit. Met een Woodcork-vloer lijkt het alsof je parket in je keuken hebt. Woodcork ziet eruit als het hout van parket, en laat je tegelijk genieten van alle voordelen van kurk.

Met Eik Zijdemat Premium Wit koos Loïc bewust voor een aangename en warme vloer in een lichte, rustgevende eikkleur. Met Woodcork ga je voor kurk met de looks van parket of laminaat. In je keuken, jawel.

Kurk: voor een waterdichte vloer in je keuken

Kurk? Waterdicht? Absoluut. Want al onze kurkvloeren werken we af met een laklaag. Die zorgt dat je keukenvloer volledig waterdicht is. Bovendien is onze kurk krasvrij en bestand tegen vlekken. De speciale, natuurlijke toplaag beschermt de vloer in je keuken ook tegen krassen en laat er geen enkele vloeistof in doordringen. Iets wat je niet van alle parket en tegels kunt zeggen.

Keukenvloer in kurk: een weldaad voor je lichaam

Tijdens het koken sta je ook al gauw enkele uren op je benen. Niets beters dan kurk om je lichaam te sparen. Waarom? Kurk is veerkrachtig en vangt schokken op. Met een kurkvloer in je keuken ontlast je je enkels, knieën, heupen en rug.

De achterwand van je keuken? Kurk!

Ben je er nog niet uit welk materiaal je als spatwand in je keuken wilt gebruiken? Kurk maak je in een handomdraai proper: met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel was je alle vet- en watervlekken van het koken weg. En dankzij de originele designs geef je met 1 keukenwand in kurk je keuken een compleet eigen uitstraling.

3 redenen om kurk te kiezen voor de spatwand van je keuken

Ervaar zelf waarom Loïc zich in zijn nopjes voelt op een keukenvloer in kurk: bezoek een Santana-showroom in je buurt.

 

 

Categorieën

Gerelateerde artikels