Zomeropruimactie 2018

Uitverkoop overstock tegen sterk verlaagde prijzen

 
Plannen voor een nieuwe vloer of wand? Dan tref je het want bij Santana ruimen we alle voorraden op vóór de zomervakantie.
 
Vanaf zaterdag 16 juni moeten 20.000 vierkante meters vloeren en wanden de deur uit. Daarom hebben we de prijskaartjes van onze eindereeksproducten spectaculair verlaagd. Het is dus hét moment om een slag te slaan!

Speciale avondopening op 22 juni: tot 21 uur

Volg je het WK graag rechtstreeks? Wij ook! "Red Together" klinkt de slogan van de Rode Duivels en daar staan wij graag achter.
Op zaterdagnamiddag 23 juni speelt ons nationale elftal tegen Tunesië. Dat willen we toch niet missen? Daarom sluiten we die zaterdag om 13 uur, maar blijven we de avond ervoor extra lang open: tot 21 uur. Zo heb je toch alle tijd om van onze opruimprijzen te profiteren.
 

 

 

Laat onze opruimactie de perfecte aanleiding zijn om onze showroom in jouw buurt te bezoeken. Wedden dat je er op goeie ideeën komt?

Tot ziens vanaf 16 juni of op onze After Work Shopping op vrijdag 22 juni tot 21 uur. Eén ding is alvast zeker: er zal bij Santana hoe dan ook gescoord worden!

Ontdek hieronder alvast een selectie van onze afgeprijsde producten.