Silentstone

Als het uiterlijk van je vloer een loopje met je neemt, kan je maar beter op je gevoel afgaan. Wat dacht je van een kurkvloer die eruit ziet als een natuursteenvloer? Hoe dat kan? Simpel. Je krijg het beste van de kurk met een kwaliteitsprint van natuursteen of zelfs beton. Slijtvast, veerkrachtig, onderhoudsvriendelijk en bovenal geluiddempend. Santana heeft een breed scala aan klikvloeren, maar een klik hoor je allerminst als je er overheen loopt.

Silentstone heeft de resistentie en looks van steen, maar voelt zacht, warm en comfortabel aan de voeten. Zeg gerust steengoed.

Blauwsteen Gezoet - SFEER

Silentstone Comfort Plus

De Comfort Plus vloeren omvatten een toplaag uit kurk van 2 mm en zijn perfect geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik. Maar je wordt pas echt stil van de mogelijkheden van de kwaliteitsprints daarbovenop. Met een beschermende en slijtvaste toplaag kunnen deze prints immers alle gedaanten aannemen. Verkies je graniet, of eerder basalt? Of wat dacht je van Carrara marmer? De wereld ligt aan je voeten.

GESCHIKT VOOR

living, slaapkamer, bureau, inkom/hal

SLIJTAGEKLASSE

22 (normaal huishoudelijk gebruik)

TOTALE DIKTE KURKLAAG

3,2mm

DIKTE VOLLEDIGE VLOER
10mm

LOOK
natuursteen / beton / marmer

SILENTSTONE COMFORT PLUS - NL

Silentstone Resista

De look van Resista refereert onmiskenbaar naar natuursteen zoals een gezoete blauwsteen of een beige zandsteen. Ook de look van donkergrijs cement vind je in dit assortiment. De samenstelling van deze klikvloer omvat een supersterke toplaag van 2 mm dik vinyl met steenmotief die rechtstreeks is bevestigd op een HDF of High Density Fibreboard met kurkonderlaag. Daardoor biedt Resista een uitermate slijtvaste en krasbestendige opbouw en koppelt het aangenaam loopcomfort aan efficiënte warmteisolatie.

GESCHIKT VOOR

living, keuken, slaapkamer, bureau, inkom/hal

SLIJTAGEKLASSE

23 (intensief huishoudelijk gebruik)

TOTALE DIKTE KURKLAAG

1,2 mm

DIKTE VOLLEDIGE VLOER

10 mm

LOOK
natuursteen

SILENTSTONE RESISTA

Hydroclic

Speciaal voor badkamers is er Hydroclic, een volledige waterbestendige klikvloer die een slijtvaste vinyl toplaag heeft. Met een minimale dikte is het de ideale vloer voor renovaties want hij kan bovenop bestaande vloeren worden geplaatst. Deze waterresistente vloer laat toe om aan te sluiten op de hele Resista-collectie zodat je een uniform uitzicht krijgt tussen badkamer en de andere ruimtes.

GESCHIKT VOOR

living, keuken, slaapkamer, badkamer, bureau, inkom/hal

SLIJTAGEKLASSE

23 (intensief huishoudelijk gebruik)

DIKTE VOLLEDIGE VLOER
5 mm

LOOK
natuursteen