Authentic

Hoewel de core-business om kurk draait, innoveert Santana ook met hout. De twee natuurlijke materialen zijn dan ook erg complementair en dat zorgt voor een hybride gamma waarin het beste van de twee werelden elkaar versterkt. Met hout- of bamboefineer op kurk kan je het echte materiaal voelen, op een veerkrachtige en akoestisch dempende kurkbasis.
Eik Lichtgrijs Country Kingsize Geborsteld - SFEER

Authentic Oak

De houtfineercollectie Oak is uniek. Deze vloeren hebben een natuurlijke toplaag van 0,5 mm houtfineer die op 2 mm kurk is verlijmd. De look-and-feel van hout maar dan versterkt door de prestaties van de kurk. Een hybridevloer met een lange toekomst.

GESCHIKT VOOR

living, keuken, slaapkamer, bureau, inkom/hal

SLIJTAGEKLASSE

23 (intensief huishoudelijk gebruik)

TOTALE DIKTE KURKLAAG

2,5 mm

DIKTE VOLLEDIGE VLOER

9 mm

LOOK
parket

AUTHENTIC OAK - NL

Authentic Bamboo

Zoals de collectie-naam al verraadt, wordt er in deze hybride kurkvloer bamboe verwerkt. De natuurlijke toplaag blijft voelbaar, wat het karakter ten goede komt. Toch geniet je van alle voordelen van de veerkrachtige en dempende kurkvloer.

Net als kurk is bamboe een doorlevend én regenererend natuurlijk materiaal. Bamboe is de snelst groeiende plant ter wereld. De ontginning ervan gebeurt ecologisch verantwoord en brengt de natuur of haar habitat geen enkele schade toe. En als je kurk en bamboe combineert, krijg je letterlijk en figuurlijk het beste van twee werelden, toegepast in jouw leefwereld.

GESCHIKT VOOR

living, keuken, slaapkamer, bureau, inkom/hal

SLIJTAGEKLASSE

23 (intensief huishoudelijk gebruik)

TOTALE DIKTE KURKLAAG

2,5 mm

DIKTE VOLLEDIGE VLOER

9 mm

LOOK
bamboe

AUTHENTIC BAMBOO