Waarom Santana

Puur Belgisch en meer dan 30 jaar ervaring. Santana is dé referentie voor natuurlijke en natuurgeïnspireerde vloeren en wanden. De kwaliteitsvolle en onderhoudsvriendelijke vloeren en wanden geven je interieur charme, warmte en karakter en dat in elke mogelijke stijl.

Alle Santana-producten zijn zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke en duurzame materialen in teken van het wooncomfort en onderhoudsgemak. Santana speelt de unieke kracht en eigenschappen van het materiaal ten volle uit: slijtvast en steeds aangenaam warm en zacht.

Santana staat garant voor natuurlijke vloeren die je wooncomfort optimaliseren. Met blote voeten of op kousenvoeten voel je meteen het verschil. De veerkracht is uniek en verlicht de druk op je gewrichten, maar ook akoestisch én thermisch maken Santana-producten echt het verschil.

Santana focust niet enkel op vloeren, maar heeft ook een breed assortiment aan wandtoepassingen. Een wand bekleed met Santana tegels is zowel tijdloos als rustgevend. Afwasbaar en akoestisch dempend, eens te meer. Het rijke aanbod garandeert bovendien een perfecte harmonie tussen vloer en wand.

Santana biedt je een breed scala aan mogelijkheden. Laat je daarom inspireren in één van de tien showrooms of adviseren door onze experts. Met een eigen plaatsingsdienst heb je altijd de garantie op een optimaal en kwaliteitsvol resultaat. Duurzaam en mooi natuurlijk.
 
 
like icon

Eindeloos veel inspiratie

Op zoek naar inspiratie voor je (ver)bouwproject? Laat je verrassen in één van onze showrooms in jouw buurt en ontdek de vele mogelijkheden van onze natuurvloeren en -wanden. Laat je je liever inspireren vanuit je zetel? Ook op onze blog, Facebook- en Pinterest-pagina vind je tal van ideeën, tips en advies.

like icon

Ruime keuze

Minimalistische villa of klassiek herenhuis? Hippe loft of pastorijwoning? Of eerder een traditionele gezinswoning? Het gevarieerde Santana-aanbod is op smaak van iedereen, ongeacht de interieurstijl.

like icon

Expertise

Santana heeft meer dan 30 jaar ervaring in kurk. Jarenlang onderzoek en innovatie hebben geleid tot een uniek assortiment dat zijn gelijke niet kent qua variatie en kwaliteit.

like icon

Professioneel en pasklaar advies​

Ieder van onze medewerkers is gespecialiseerd in de wereld van interieur. Of het nu gaat over kleurkeuze, legpatronen, stijladvies, onderhoud of technische specificaties, bij Santana krijg je steeds een professioneel en pasklaar antwoord op je vraag.

like icon

Eigen plaatsingsdienst

Santana ontwikkelde een uitgebreid ontzorgingsprogramma. De eigen plaatsingsdienst is daarin onontbeerlijk en dé garantie op een kwaliteitsvolle plaatsing van je natuurvloer of -wand. Meer dan 40 experten staan je bij om je volledige woonproject te realiseren van voorbereiding tot eindafwerking.

like icon

Showrooms in je buurt

Moeilijk kiezen uit zoveel opties en mogelijkheden? In onze showrooms kan je alle materialen bekijken, voelen én ontdekken en krijg je uitgebreid advies op maat van je project en wensen.

Vloeren en wanden met karakter

Natuurvloeren en -wanden zijn het beste uit de natuur, voor overal in huis. Ontdek alles over de slijtvastheid, het gemak in onderhoud en de ontelbaar veel designmogelijkheden in de Santana showrooms.

Een frisse start met vtwonen

“Een frisse start met vtwonen”, het populaire verhuisprogramma, kon rekenen op Santana als vaste partner voor het tweede seizoen. Stylistes Ozanne en Guillemine deden een beroep op onze expertise om in te spelen op de behoeften van de deelnemende gezinnen. Zo bouwden we samen de nieuwe woningen om tot echte pareltjes.

Batibouw 2019: een stand met standing

De beste manier om de vele troeven van ons uitgebreid assortiment natuurvloeren en -wanden te ontdekken, is ze van dichtbij te zien en te voelen. Daarom richtten we onze stand op Batibouw 2019 zo in dat alle eigenschappen van onze natuurlijke materialen konden ervaren worden: akoestiek, warmte, veerkracht, stevigheid, gezelligheid, … Kortom: een stand om te beleven.

Vraag nu je Santana brochures
 aan en laat je inspireren door de eindeloze designmogelijkheden

Naast mooie interieurbeelden vind je ook technische informatie van al onze collecties die je alvast op weg helpt om de juiste keuze te maken.