Waarom Santana?

Waarom Santana?

👍

1. Eigen plaatsingsdienst

Dankzij het handige uniclic systeem is de plaatsing van een klikvloer een fluitje van een cent. De verlijming van een Santana kurkvloer of -wand ligt al iets moeilijker. Heb je echter sowieso geen zin om zelf tot de installatie over te gaan? Dan is er onze professionele plaatsingsdienst. Zo’n 40 eigen vakmensen, verspreid over het ganse land, voeren de voorbereidende werken uit, plaatsen de vloeren of wanden en/of werken ze naadloos af.

👍

2. De ruimste keuze

Strakke villa of klassiek herenhuis? Pastoriewoning of hippe loft? Gezellige eengezinswoning? De Santana kurkwanden en -vloeren bieden een antwoord op elke interieurstijl en elke smaak. Jarenlang onderzoek en innovatie hebben geleid tot een uniek assortiment dat zijn gelijke niet kent qua variatie en kwaliteit.

👍

3. Professioneel advies op maat

Santana heeft er altijd bewust voor gekozen om slechts met één product te werken: kurk. We kunnen dus gerust stellen dat dit materiaal voor ons geen geheimen meer heeft. kleurkeuze, legpatronen, stijladvies, onderhoud, technische eigenschappen, ... Onze medewerkers zijn als geen ander in staat de juiste antwoorden te geven op elke individuele vraag. Dat doen we overigens al meer dan 25 jaar. het resultaat is tonnen ervaring die we graag met jou delen.

👍

4. Santana winkels als inspiratiebron

De eindeloze troeven van kurk ontdek je het best in één van de 11 Santana winkels in België. In de ruime toonzalen vind je gegarandeerd inspiratie voor je slaapkamer, badkamer of living. Simulaties en ingerichte sfeerhoekjes tonen je wat allemaal kan met Santana kurkvloeren en -wanden. Je krijgt er bovendien de kans live te ervaren hoe zacht, comfortabel, warm en geluidsdempend kurk is.

👍

5. Veel meer dan verkopen

Santana heeft al bijgedragen tot de sfeervolle en comfortabele inrichting van meer dan 100.000 woningen. Dit grote klantenbestand belet echter niet dat onze voornaamste zorg steeds het zo deskundig mogelijk adviseren van onze klanten is.

👍

6. Service van meeneem stalen

Wil je alle kwaliteiten van onze kurken vloeren en wanden ontdekken? Kom dan inspiratie opdoen in een van onze winkels. We lenen je graag staaltjes om thuis in alle rust te kijken en te vergelijken.