Voordelen van Santana wanden

Santana wandtegels geven muren karakter en stijl. Niet zomaar een afwerkingsmateriaal, maar een teken aan de wand. Natuurlijke charme en tijdloze eenvoud vind je in het uitgebreide kleefkurk-aanbod. Van ruwe kurk tot (bak)steenmotieven, beschikbaar in tal van tinten en patronen. Creëer een natuurlijke harmonie met je vloer.
like icon

Tijdloos

Wandbekleding van kurk straalt dankzij het reliëf een bepaalde charme en gezelligheid uit. Een wand in kurk creëert een unieke sfeer in huis die je helemaal tot rust brengt. Het natuurlijk aspect en tijdloze uitzicht staan garant voor jarenlang plezier.

like icon

Eindeloos combineerbaar

Kleefkurk vloeren en wanden vormen een ideale combinatie. De aangename en warm aanvoelende vloer- en wandtegels laten zich perfect en naadloos op elkaar afstemmen in hetzelfde materiaal met precies hetzelfde uitzicht, plaatsings- en gebruiksgemak.

like icon

Trendy

Een wand in kurk oogt trendy en trekt de aandacht. Een echte eyecatcher dus. Op die manier voeg je een vleugje elegantie en luxe toe aan je interieur.

like icon

Vochtbestendig

De hele inrichting uitrusten met wandbekleding in kurk? In de badkamer is het een aanrader. Een wand in kurk is namelijk honderd procent waterbestendig en ook nog eens isolerend. Al wat je nodig hebt voor de ultieme badkamerbeleving, zelfs tot in de douche.

like icon

Comfortabel

Een wand van kurk heeft heel wat thermische en akoestische kwaliteiten. De kurkkorrels nemen de omgevingswarmte op en houden die lang vast. Omgevingsgeluiden worden dan weer maximaal geabsorbeerd zodat er van een vervelende galm geen sprake is.

like icon

Energiebesparend

Eén millimeter kurk heeft dezelfde isolatiewaarde als vier centimeter beton. Kurk heeft dus uitstekende warmte-isolerende eigenschappen en zorgt er op die manier voor dat je kan besparen op je energiefactuur.

like icon

Allergievrij

De vuilafstotende toplaag geeft stof, bacteriën, schimmels en huismijt geen schijn van kans. Handig dus voor stofgevoelige ruimtes zoals dressings en slaapkamers.

Vraag nu je Santana inspiratiegids aan en laat je verbazen door de eindeloze designmogelijkheden

Naast mooie interieurbeelden vind je ook algemene informatie van al onze collecties die je alvast op weg helpt om de juiste keuze te maken.