Koop je klikvloer vóór de zomervakantie en krijg tot 45% korting

Ben jij zo iemand die vooral uitkijkt naar de vakantie omdat je dan een zee van tijd hebt voor je bouw- of verbouwplannen? Jeuken je vingers al om die nieuwe vloer te leggen? Dan zal onze “Select & Collect“-actie ongetwijfeld voor een extra klik zorgen!

Kom ons aanbod ontdekken in de dichtstbijzijnde Santana showroom en profiteer er maximaal van. Er zijn heel interessante kortingen, die zelfs tot 45% gaan. Maar wees er snel bij want OP = OP

 

Wil je bovendien profiteren van een bijkomende korting van € 150? Schrijf je dan snel in >>> 

Klikvloeren met kurk

Het beste van kurk met de looks van hout.

Deze oerdegelijke klikvloeren hebben een uiterst stevige toplaag die ze beschermt tegen intensief gebruik. In de planken zit kurk verwerkt; dat geeft ze veerkracht en zowel akoestisch als thermisch isolatievermogen. Kurk voelt ook aangenaam warm aan; mooi meegenomen als je graag blootsvoets stapt.

Klikvloeren van steen

De innovatieve Mineral-collectie kan je beschouwen als een tegelvloer in natuursteen maar dan wel één die je dankzij een ingenieuze klikverbinding gewoonweg in elkaar klikt. Doordat de vloer volledig vormvast is, zijn er zelfs geen uitzetvoegen en profielen nodig. Een bijzonder slijtvaste en onderhoudsvriendelijke coating maakt deze Santana-innovatie een te duchten vloerspeler die in tegenstelling tot klassieke tegelvloeren ook nog eens warm aanvoelt.

Registreer je nu en profiteer van € 150 EXTRA korting

Bovenop onze Select & Collect-condities, schenken wij je bij aankoop vanaf € 1.500 een extra korting van € 150 (prijzen excl. BTW).

Wil je die alvast reserveren? Voer dan hieronder je gegevens in en download de waardebon.

 

preloader