Santana neemt een frisse start met vtwonen

blog5.jpg

Het past in het rijtje ingrijpende gebeurtenissen in je leven: verhuizen. En meestal is het een lastig karwei, waar wel een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom. In “Een frisse start met vtwonen“, dat aan zijn tweede seizoen toe is, helpt verhuisheld Sieg samen met vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine gezinnen met het inrichten van hun droomhuis en met de grote verhuis. Deze make-overs zijn een bron van inspiratie voor al wie verbouw- of verhuisplannen heeft.

Santana is dit seizoen partner van “Een frisse start met vtwonen”

Als specialist in natuurlijke vloeren en wanden werkt Santana actief mee aan het tv-programma. Ozanne en Guillemine doen een beroep op onze expertise om in te spelen op de behoeften van de deelnemende gezinnen. Ongeacht de verschillende stijlen waarin de renovaties resulteren, opteren we voor duurzame, kwaliteitsvolle vloeren en wanden met natuurlijke eigenschappen. Zo bouwen we samen de nieuwe woningen om tot echte pareltjes!

Volg seizoen 2 van “Een frisse start met vtwonen” met ons mee vanaf 30 oktober, 8 weken lang. Wij bezorgen je verslag van onze realisaties in de nieuwe woningen van de deelnemers. Een ideale gelegenheid om de veelzijdigheid van onze producten te ontdekken. Als trouwe partner van dit programma wensen we je alvast veel kijkplezier!

Meer weten? Neem snel contact op of bezoek een toonzaal in je buurt.

Aflevering 2: de make-over van Lukas en Katrien

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen

Aflevering 4: de make-over van Nathalie

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen

Aflevering 6: de make-over van Frie

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen