Santana helpt vtwonen opnieuw bij een frisse start

Een frisse start met vtwonen

Het past in het rijtje ingrijpende gebeurtenissen in je leven: verhuizen. En meestal is het een lastig karwei, waar wel een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom. Verhuisheld Sieg is de reddende engel van dienst. Elke week steekt hij één koppel een hart onder de riem, met de hulp van vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine. Met verrassende ideeën en praktische stylingtips toveren de creatieve zussen elk nieuw huis vakkundig om tot een knap en gezellig nestje.

Santana is weer van de partij

Op dinsdag 29 oktober begint op Vitaya het derde seizoen van het populaire make-overprogramma “Een frisse start met vtwonen“. Sieg en de vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine leiden daarbij 8 verhuisprojecten in goede banen. Deze boeiende reportagereeks is ideaal om inspiratie op te doen als je zelf bouw- of verbouwplannen koestert. Als vaste partner werkt Santana weer mee.

Op deze pagina brengen we verslag uit van onze vloer- en wandrealisaties die deel uitmaken van de make-overs. Zo krijg je een duidelijk zicht op de veelzijdigheid en de vele troeven van onze producten. Kom dus regelmatig eens neuzen; je steekt er ongetwijfeld wat van op!

Heb je speciale wensen of specifieke vragen voor een nieuwe vloer of wand? Contacteer ons dan gerust of kom eens langs de Santana showroom in jouw buurt.

Aflevering 1: de make-over van Kim

Kim verhuist met haar kinderen naar Gentbrugge

In het huis van Kim werd haar liefde voor vintage gecombineerd met groen en gezelligheid.

De retro keuken werd behouden maar kreeg met onze Raw – Massa een nieuwe, contrasterende spatwand van kurk die doorloopt op de aansluitende muren. Op die manier wordt het totaalplaatje een niveau hoger getild.

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen

Aflevering 3: de make-over van Elke en Herbert

Elke en Herbert verhuizen naar Oudsbergen

Met dank aan de stylisten, kan het gezin van Elke en Herbert voortaan gezellig samen zijn zonder voortdurend op elkaars lip te zitten.

De knutselhoek in de open leefruimte werd voorzien van een prikbordwand van kurk. Handig om spreuken, tekeningen, foto’s, … aan te brengen zonder de muur te beschadigen.

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen

Aflevering 4: de make-over van Nick en Stig

Nick en Stig verhuizen naar Berlaar

De stylisten gingen voor een trendy interieur waarin het wereldse karakter van Nick en Stig naar boven komt.

Hun slaapkamer werd uitgerust met onze kurkwand Maximo als ruwe eyecatcher en zachte kurkvloer Orotava voor een mooi contrast.

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen

Aflevering 6: de make-over van Moussa en Naima

Moussa en Naima verhuizen naar Borsbeek

De gerenoveerde gezinswoning van Moussa en Naima biedt voldoende ruimte voor familiefeesten en huisbereide feestmaaltijden. Hun Marokkaanse roots werden verwerkt in een robuust interieur.

Op de vloer werd geopteerd voor onze natuurlijke stenen vloertegels met kliksysteem Mineral. De kleur Mineral – Beton Staal sluit aan bij het industriële thema in de make-over en loopt helemaal door van de keuken tot de leefruimte, zonder voegen of profielen.

Foto’s: Jonah Samyn i.o.v. vtwonen