Ontdek Mineral, de natuurstenen tegels die bovenop je bestaande vloer komen

Almaar meer mensen kiezen ervoor om hun woning te renoveren en hechten daarbij veel belang aan de duurzaamheid van de gebruikte bouwmaterialen. Bovendien is tijd zo kostbaar dat alle werken zo snel mogelijk uitgevoerd moeten worden. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen die ons leven net iets makkelijker maken, zoals de exclusieve Mineral-vloeren van Santana: tegelvloeren in natuursteen die je op je originele vloer legt. Ontdek deze op-en-top natuurlijke collectie.

Klik en klaar!

Ja hoor, ze bestaan: tegels in natuursteen die je gewoon in elkaar klikt. Dankzij de Uniclic®-techniek plaats je de Mineral-tegels trouwens makkelijk zelf. De tegels zijn 8 millimeter dik en kun je perfect bovenop je bestaande vloer leggen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook kosten, aangezien je geen materiaal of vakmannen moet bekostigen om de originele vloer uit te breken. De collectie Mineral-vloeren vind je enkel en alleen bij Santana.

De eenvoudige betonlook

Ben je gek op de betontrend? Dan is er goed nieuws: je hoeft geen zware betonvloer te laten gieten om het betoneffect te verkrijgen. De Mineral Stone-tegels zijn namelijk beschikbaar in vier hippe betonprints (poligrijs, lichtgrijs, donkergrijs en staalgrijs) en 2 specifieke steenlooks: vintage en terrazzo.

Maar ook aan de houtliefhebbers is er gedacht: de Mineral Wood-lijn bevat vijf stijlvolle eikenhoutprints.

100% natuurlijk

De Mineral-collectie bestaat uitsluitend uit natuurlijke grondstoffen zoals vermalen steengruis, houtvezels en natuurlijke harsen, wat maakt dat het materiaal honderd procent recycleerbaar is. De tegels worden afgewerkt met een slijtvaste en onderhoudsvriendelijke coating en voelen – in tegenstelling tot een klassieke tegelvloer – warm aan. Ideaal als je graag op je blote voeten rondloopt!

Natuurstenen tegels voor elke ruimte

Gebruik de hippe Mineral gerust in je keuken en badkamer, want de vloeren zijn vochtbestendig en kunnen tegen intensief beloop. Maar ook voor publieke ruimtes en kantoren is de Mineral-collectie prima geschikt. De tegels zijn absoluut vorm – en maatvast. Zo heb je geen profielen of plinten nodig en kan de vloer stijlvol doorlopen van de ene ruimte naar de andere.

Meer weten over de innovatieve Mineral-collectie? Download de brochure en laat je inspireren!