Nieuw 2017

 
Ben je op zoek naar een natuurlijke en hedendaagse vloer voor je woning? Of is je muurbekleding aan vernieuwing toe en wil je een stijlvol alternatief voor klassiekers als verf of behang? Santana biedt soelaas.
 
Met de fraaie toepassingen die vandaag hun intrede doen in onze natuurvloeren en -wanden, kan je qua stijl alle richtingen uit en profiteer je van aantrekkelijke eigenschappen - van warm en stil tot veerkrachtig en gemakkelijk in onderhoud.
 
 
 
 
Ontdek hieronder onze nieuwe collecties natuurvloeren en -wanden.
 

zwevende vloeren "Silentwood Resistenza"

 

Vloeren die schoonheid en comfort combineren dankzij de authentieke eigenschappen van kurk: warm, akoestisch dempend en veerkrachtig. De opbouw bestaat volledig uit natuurlijke materialen waaronder een kurklaag van 4 mm dik. Dit maakt Resistenza een duurzame ecologische keuze.

 

Meer info

zwevende vloeren "Mineral"

 

Vloeren moeten tegen veel bestand zijn en gemakkelijk schoon te maken. Met de minerale draagplaat en de op zware belasting berekende oppervlakte afwerking is Mineral de ideale oplossing.

 

Download de flyer

kurkwanden "Stonecork"

 

Een bakstenen muur is een heuse blikvanger die een bepaalde stoere charme aan je interieur verleent.  Heb je geen bakstenen muur in je huis, maar wil je er wel een? Een kurkwand biedt soelaas.

 

Meer info

kurkvloer "Woodcork" in motief visgraat

 

De Woodcork kurkvloeren hebben het uitzicht van hout en zijn toch volledig waterbestendig. Door de tegels in trendy visgraat motief te plaatsen, creëer je meteen een tof en speels accent.

 

Bekijk de productspecificaties

zwevende vloeren "Silentwood Comfort Plus" in motief Hongaarse Punt

 

Een kwaliteitsprint van parketplanken rechtstreeks op een kurken toplaag maakt Silentwood Comfort Plus ronduit uniek. Door de strakheid van de tekeningen van de Hongaarse Punt, komen deze vloeren in zowel een modern als een klassiek interieur perfect tot hun recht..

 

Ontdek het assortiment

kurkvloeren en -wanden "Carrara"

 

Wil je klasse en uitstraling, ga dan resoluut voor een marmerlook. Onze kurktegels met Carrara print maken het mogelijk om elke badkamer of keuken om te toveren tot een juweeltje.

 

Bekijk de productspecificaties

 

 

Reden genoeg om langs te komen met je plannen en de vele toepassingsmogelijkheden en kwaliteiten van dit natuurlijk materiaal te ontdekken. Een bezoek aan een Santana showroom in je buurt bezorgt je bovendien heel wat frisse inspiratie voor jouw bouw- of verbouwingsplannen.

Ter voorbereiding van je bezoek kan je alvast onze inspiratiegids downloaden, boordevol verrassende ideeën voor jouw thuis.

 

>>> DOWNLOAD ONZE INSPIRATIEGIDS <<<

 

Tot binnenkort bij Santana. Wij helpen je graag met advies op maat.