Natuurlijke vloeren voor de 4 populairste interieurstijlen

interieurstijlen

Modern, retro, klassiek, landelijk: veel kans dat je je woning zo hebt ingericht, want het zijn de 4 meest gekozen interieurstijlen. Van welke stijl je ook fan bent, in ons gamma vind je natuurlijke wanden en vloeren in kurk, hout en steen die ook jouw interieur als gegoten zitten. We hebben voor ieder wat wils.

De klassieke interieurvormgeving

Een klassiek interieur is luxueus, chic en elegant. Dankzij de vormen, patronen en kleuren die je gebruikt, creëer je een vertrouwd geheel. Kleuren zoals grijs, bruin en zelfs zwart, materialen zoals marmer en hout, meubels en accessoires zoals kroonluchters en fluwelen banken: alles straalt rust uit.

Haal inspiratie uit klassieke interieurs met Santana-vloeren en -wanden:

De retro-interieurinrichting

Val je voor retro? Het is een interieurstijl met invloeden uit de jaren vijftig, zestig en zeventig. Meubels en accessoires spelen een belangrijke rol en worden vaak als blikvanger gebruikt. Denk maar aan een retrokast of -bank. Deze allesbehalve ouderwetse interieurvormgeving is vaak een combinatie van oudere en nieuwere interieurstijlen.

Haal inspiratie uit retro-interieurs met Santana-vloeren en -wanden:

Het moderne interieur

Een modern of hedendaags interieur wordt gekenmerkt door frisse en strakke lijnen en krachtige en opvallende contrasten. Het kan minimalistisch zijn, maar ook levendig. Moderne vloeren en eigentijdse meubels en accessoires werken mooi met elkaar samen. Lichte kleuren en veel ruimte overheersen.

Haal inspiratie uit moderne interieurs met Santana-vloeren en -wanden:

Het landelijke interieurdesign

Kies je voor een landelijke interieurinrichting? Dan domineren natuurlijke elementen zoals linnen en katoen en kleuren zoals wit-, grijs- en aardetinten je woning. Door de oorspronkelijke materialen zoals hout en steen die je gebruikt, is dit een van de stijlvolste en tegelijk soberste interieurstijlen.

Haal inspiratie uit landelijke interieurs met Santana-vloeren en -wanden:

Een overzicht van al onze wanden en vloeren? Vraag de brochure aan.

Benieuwd welke van onze wanden en vloeren bij jouw interieur passen? Ga naar een Santana-showroom in je buurt en neem stalen mee naar huis van je favorieten.