Ga naar : Getuigenissen

Fam. Demarsin uit Haasrode

Hallo iedereen,

We zijn bij jullie terechtgekomen nadat een collega enkele jaren geleden ook koos voor Santana en we het toen al prachtig vonden.

We zouden onze badkamer vernieuwen en de bestaande vloer moest verdwijnen.

Kurk is zeer aangenaam en warm. Wanneer je met blote voeten in de badkamer komt schrik je niet onmiddellijk van de koude die je ervaart bij marmer of ander materiaal. Kurk voelt zacht en warm aan, is vochtbestendig en ZEER gemakkelijk in onderhoud....het scheelt zelfs enkele graden aan verwarming....de badkamer is veel sneller op temperatuur.

Je merkt geen verschil met marmer tot je eraan voelt... Veel vrienden zijn ervan overtuigd dat het natuursteen is tot we ze zeggen om toch eens hun hand op de muur of vloer te leggen. We zijn zeer tevreden!... We werden uitstekend bijgestaan door Hans bij de keuze van kleuren enz... we hebben een kleine badkamer en vreesden (volkomen onterecht trouwens) een beetje voor het resultaat van zijn voorstel, nl 3 kleuren (zwart op de vloer en 1 muur) gebroken wit op de overige muren en nog een ander wit voor plafonds. Het resultaat is gewoonweg subliem.. een badkamer uit de boekskes!

Met een zeer handige Harry in huis was het ontzettend moeilijk om de plaatsing ervan toe te vertrouwen aan Tristan.....maar ook dat was volkomen onterecht. De plaatsers van Santana zijn ervaren en gedreven vakmannen!

Of we het opnieuw zouden doen?......zeker weten!!!!
Fijne zomerse groeten van ons – fam. Demarsin uit Haasrode