Ga naar : Getuigenissen

Fam. Ceulemans

De Santana-vloeren hebben wij leren kennen door voorbij de toonzaal in Merksem te rijden en daar eens binnen te springen zonder, op dat moment, een project voor ogen te hebben. Wij werden toen vriendelijk en vrijblijvend over de diverse krukvloerkwaliteiten uitvoerig geïnformeerd.
Enkele jaren later waren de vloeren in ons appartement aan vervanging toe. Voor dit renovatieproject hebben we resoluut gekozen voor kurkvloeren wegens het isolerend karakter op een vloer boven kelders en kruipruimtes. Bovendien vertoonde de chape enkele zettingbarstjes zodat een tegelvloer geen optie zou zijn zonder een ontkoppelingsmat (waardoor de opbouw té dik zou worden met niveauverschil als gevolg).
De plaatsing is tenslotte vlot en vlekkeloos verlopen mét oog voor details. De randen aan de venster en de overgangen aan vloertegels werden degelijk en net afgewerkt.
We hopen dat door de jaren heen de geprezen Santana kwaliteiten effectief zullen blijken uiteraard bij correct gebruik. Wij geloven in dit product en zijn zeer tevreden klanten.
Fam. Ceulemans