Ga naar : Getuigenissen

Fam. Arats uit Nederland

Geachte mevrouw, mijnheer,

Hierbij enkele foto's van onze nieuwe vloer.
Wij kennen Santana al heel lang. Toen wij 23 jaar geleden ons eerste huis kochten hebben wij op de bovenverdieping kurk laten leggen. Ook in onze huidige huis ligt kurk, op boven- als onderverdieping.

De vloeren die wij hadden liggen, zijn verlijmde kurktegels. Wij vinden het een zeer aangenaam product, waar zonder problemen op sokken en met blote voeten kunt lopen. Het is makkelijk te onderhouden en anti statisch. Daarom wilden wij weer een kurkvloer. De vorige vloer ligt nu bijna 18 jaar.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Toen wij naar Santana gingen om te kijken wat de mogelijkheden zijn, waren wij aangenaam verrast over de vele mogelijkheden. Het is immers 18 jaar geleden dat wij voor het laatst de kurkvloer hadden uitgezocht en toen was de keuze nog niet zo uitgebreid. Toen wij onze nieuw vloer uitkozen, waren wij snel uit. We kozen een klikvloer. Dit is wat wij zochten. Makkelijk te onderhouden, over de huidige vloer heen te leggen, snel te leggen, meteen te gebruiken (zonder laklagen), etc.
Het is wel echt een andere vloer dan de verlijmde kurktegels. Hij voelt anders aan en het geluid is anders. Bovendien voelt hij nog aan alsof hij zweeft (maar wij begrijpen van de plaatsers dat dat na verloop van tijd verdwijnt). Het antistatisch is door de toplaag wat minder dan de andere kurkvloer, maar overall zijn wij zeer tevreden, zeker met de manier waarop jullie hem geplaatst hebben, afspraken zijn nagekomen en de afwerking, maar ook de kleurstelling en jullie meedenken en medewerking.

Kortom, bedankt voor de service. Als wij de vloer op de bovenverdieping gaan vervangen, komen wij zeker bij jullie terug.
Met vriendelijk groet,
Fam. Arets uit Einighausen, Nederland