Kies voor een klikvloer met éxtra kurk voor zalig comfort

Het is nogal een kunst om in de winter de kou te trotseren. Zeker handen en voeten krijgen het zwaar te verduren. Nu kun je wel drie paar sokken over elkaar aandoen en een fleecedeken als permanente cape over je schouders slaan, maar je kunt de kou ook uit je huis verbannen. Door een klikvloer met extra kurk bijvoorbeeld.

Extra kurk in je klikvloer?

Waarom een dubbele kurklaag? Simpel: dat biedt nu eenmaal dubbele voordelen. Dankzij de dubbele dikte is Silentwood Resistenza extra warm, geluiddempend en veerkrachtig. Kurk neemt de omgevingswarmte op, waardoor het altijd aangenaam aanvoelt. Trek die driedubbele sokken maar uit, want een kurkvloer is heerlijk om blootsvoets op rond te wandelen!

Nog meer voordelen van een Resistenza-klikvloer

De natuurvloeren van Santana zijn dus een prima keuze voor wie thuis weleens koude voeten heeft. Maar warmte is lang niet het enige voordeel. Kurkvloeren zijn ook bijzonder duurzaam: ze zijn milieuvriendelijk én gaan jarenlang mee. De beschermende toplaag bovenop de houtprints is slijtvast en bestand tegen krassen en vlekken. Onderhoudsvriendelijk en dus perfect voor drukbelopen ruimtes zoals de woonkamer, keuken, de hal, …

Ook qua geluid merk je dat drukke heen-en-weer-geloop niet eens op. Kurkvloeren zwakken loopgeluiden namelijk af, waardoor je voetstappen minder hard klinken voor jou én voor je buren.

Ten slotte is Silentwood Resistenza in vele kleuren verkrijgbaar. Rustiek naturel of gekalkt grijs? In ons assortiment vind je sowieso een vloer die niet alleen bij jouw interieur past, maar die daarnaast een echte blikvanger is. Zo geniet je jarenlang van een vloer die schoonheid en comfort combineert!

Laten we trouwens ook niet vergeten dat Santana-klikvloeren heel eenvoudig zelf te installeren zijn. Ontdek hier onze instructies!