Kidsproof vloeren voor elke ruimte

Je kinderen aankleden, naar school brengen, eten geven, op tijd in bed krijgen, … Als ouder heb je wel wat aan je hoofd. Door je woning kidsproof in te richten, valt er een hele zorg weg. Met vloeren in kurk hoef je niet bang te zijn dat je kinderen te veel lawaai maken, kou lijden of de boel vuilmaken. Een woordje uitleg!

Een warme speelvloer

Kurk is de ideale ondergrond om op te spelen. De vloer is veerkrachtig en elastisch, wat goed is voor jouw benen en rug, maar ook ideaal voor je kinderen om op te kruipen en te rollebollen. Ze hoeven zich bovendien niet koest te houden, want de tegels zijn beschermd met een paar lagen vernis, waardoor de zachte vloer best tegen een stootje kan.

Daarnaast nemen kurkvloeren omgevingswarmte op, waardoor ze lekker warm aanvoelen. Je kroost kan dus gerust blootvoets rondrennen!

Een rustige omgeving dankzij kidsproof vloeren

Een ander groot voordeel van kurkvloeren is dat ze geluiddempend zijn. Daardoor hoor je geen stapgeluiden en hoeven je kinderen zich niet in te houden: jij hebt er namelijk geen last van als ze wild rondlopen. Gebruik kurk ook gerust in je appartement, zodat je onderburen van geluidsoverlast gespaard blijven.

Je vloer onderhouden? Kinderspel!

Door te kiezen voor een kurkvloer van Santana doe je jezelf een groot plezier. Het materiaal vergt namelijk bijzonder weinig onderhoud: regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen volstaat! Je hebt daardoor ook minder last van stof of huisstofmijt. Zo wordt je woning een op-en-top gezonde omgeving voor je kinderen om op te groeien.

Of wat dacht je van afwasbare wandbekleding?

Helpen je kinderen al eens graag mee in de keuken? Heel leuk, maar dat slagveld achteraf moet je er dan wel bijnemen. Gelukkig kun je naast kidsproof vloeren voor kindvriendelijke muren kiezen. Een kurkwand is bijna net zo gemakkelijk schoon te maken als een tegelwand. Daarom is kurk ook het ideale materiaal voor een spatwand.

Wil je je woning inrichten met de kidsproof vloeren en wanden van Santana? Spring eens binnen in een van onze showrooms!

preloader