Getuigenissen

[searchandfilter id="6466"]
Voor de renovatie van onze badkamer hebben we gekozen voor kurk van Santana, voor ons dé referentie inzake kurk. Het product sprak ons aan omwille van het warmte-gevoel, …
Na een vriendelijk onthaal bij Santana hebben we besloten om te opteren voor kurk als vloerbekleding voor onze bovenverdieping. We vonden het een aangenaam product dat warm aanvoelt. We zijn dan ook heel tevreden met onze keuze.
Wij hebben gekozen voor kurk van Santana omwille van de warmte en uitstraling. Na enkele maanden zit onze renovatie er eindelijk op en kunnen we genieten van de prachtige badkamer waarin de kurk ons een aangenaam gevoel geeft.
Ik ben zeer tevreden van de plaatsing en het resultaat. Ik was in het begin bezorgd voor krassen of andere beschadiging omdat er nog werken moesten gebeuren na de plaatsing van de vloer maar dat is allemaal zeer goed meegevallen.
We zijn ook zeer tevreden over de plaatsing. Alles is professioneel en vlot verlopen, de plaatser was zeer vriendelijk.
We zijn tevreden over de plaatsing en het materiaal zelf. Vlot en professioneel gedaan door vriendelijke Santana-medewerkers. We hebben reeds succes geoogst bij mensen die naar de kurkwanden kwamen kijken.
Wij zijn heel tevreden over het resultaat en vinden dat het gekozen materiaal perfect is. We hopen in de toekomst dan ook nog andere plaatsen in ons appartement met kurk te bekleden.
Wij zijn uitermate tevreden. Dankzij het goede advies past de kurk perfect in ons modern interieur. De kurktegels werden heel goed geplaatst en het eindresultaat voldoet zeker aan onze verwachtingen.
De plaatsing en de afwerking zijn perfect gebeurd. Tevens is er door de plaatser heel nauwkeurig en proper gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden klanten!