Een parketvloer in de badkamer? Dat kan!

blog2 bewerkt

Hout maakt je huis warm, gezellig, authentiek. Hout zorgt voor sfeer, klasse, uitstraling. Daarom houden we zo van houten vloeren. Maar als het voor de badkamer is, denken we meteen: “no go”. Want hout is niet waterbestendig, wat in deze vochtige ruimte kan tellen. En toch hoef je jouw droombeeld van een zalige parketvloer in je badkamer niet te verdringen. Maak kennis met de waterbestendige klikvloer met parketlook. Planché!

De klik is snel gemaakt

Los van het feit dat dit natuurlijke materiaal buitengewoon veelzijdig is en je interieur meer waarde geeft, is kurk zowat het best geschikt om op je badkamervloer te liggen. Simpelweg omdat het van nature waterafstotend is. Daarom zijn de waterbestendige Silentwood Eco klikvloeren van Santana ideaal voor je badkamervloer. Kurkcomposiet vormt de kern van de vloerplank. De toplaag maakt je vloer slijtvast en stofwerend. een ingenieus compressiesysteem zorgt ervoor dat je de vloerplanken snel en efficiënt kan installeren, met een simpele klik.

De voordelen van kurk en de look van hout

De Silentwood Eco vloeren van Santana hebben het uitzicht van hout maar dan zonder de nadelen ervan. De kurklagen maken de vloer elastisch veerkrachtig en dat voelt aangenaam aan je rug en je gewrichten. Kurk dempt het geluid, isoleert en neemt de omgevingswarmte op. Dat zorgt voor een vloer die behaaglijk warm aanvoelt. Zalig om met je blote voeten op te wandelen!

Makkelijk zelf te plaatsen

Voor de plaatsing van je Silentwood Eco badkamervloer kan je een beroep doen op vaklui van Santana. Maar dankzij het unieke kliksysteem kan je deze klus met een beetje handigheid ook zelf de baas. Je hoeft je bestaande vloer niet eens uit te breken: plaats de kliktegels gewoon eroverheen. Dat bespaart je kosten en moeite.

Kom kijken

Kom een kijkje nemen in de Santana showroom in je buurt. Je zal verrast zijn door de veelzijdigheid en de stijlvolle mogelijkheden van kurk. Vraag ons advies en kies uit de vele verschillende houtdecors de kleur en de stijl die je het beste gevoel geeft.