De grootste interieurtroeven van een kurkvloer in parketlook op een rijtje

Als het aankomt op interieuresthetiek, gaat het al snel over hout. Van meubels tot vloerbekleding, een houten touch staat voor elegantie, klasse en authenticiteit. Helaas heeft hout ook nadelen. Zo is hout niet altijd even slijtvast en laat ook de waterbestendigheid vaak te wensen over. Maar niet getreurd: er bestaat een alternatief dat wél waterbestendig en slijtvast is. En wat meer is: het boet helemaal niet in aan flair. Wood Cork is de naam. Ontdek snel alle voordelen van deze kurkvloer in parketlook!

Badkamervloer met parketlook: geen illusie

Een badkamer met een parketvloer, het spreekt bij menig interieurliefhebber tot de verbeelding. Al zijn er ook bedenkingen: zal mijn parketvloer het vele vocht in de badkamervloer wel aankunnen? Zullen mijn houten planken er na vijf jaar nog even onverwoestbaar uitzien? Het antwoord is twee keer volmondig ‘neen’, als je voor gewoon hout kiest tenminste.

Met Wood Cork omzeil je die nadelen zonder de voordelen van parket teniet te doen. Onze kurkvloer in parketlook heeft de looks van parket, maar bevat een kurklaag van 4 mm die bewerkt is met een toplak, wat haar volledig waterdicht maakt. En ook op het vlak van slijtvastheid zit je helemaal goed. Precies wat je nodig hebt voor de badkamer.

Kurkvloer in parketlook: ook een voltreffer buiten de badkamer

Is Wood Cork dan alleen maar een vervanger voor parket in de badkamer? Integendeel. Het gaat om een erg veelzijdige vloerbekleding, die ook perfect inzetbaar is in de slaapkamer of in de gang. Zo creëer je een uniform en rustgevend geheel. Bovendien zijn de voordelen van kurk een meerwaarde in elke ruimte. Kurk is …

  • … een honderd procent natuurlijk product met een hoge isolatiewaarde.
  • … stofvrij en makkelijk te onderhouden.
  • … geluidsdempend, terwijl je vloer wél de look van parket heeft
  • … warm, en dus heerlijk om met blote voeten op te lopen.

Kortom: met een kurkvloer in parketlook maak je van elke badkamer, slaapkamer of gang een van de aangenaamste ruimtes van je huis. Geen wonder dat kurk door vele tevreden gebruikers tot de beste vloerbekleding ter wereld wordt gerekend.

Benieuwd naar alle opties voor je vloerbekleding? Neem alvast een duik in onze brochures of bezoek een van onze toonzalen.