Welkom, maar hou het veilig

Onze adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij de keuze van jouw ideale vloer of wand. In de showroom zie je onze vloeren en wanden in volle glorie; zo kan je beter kiezen. Natuurlijk houden we ons strikt aan de Corona-instructies van de overheid. Help je ons daarbij? Nu al van harte bedankt!

  • hou voldoende afstand (1,5 m.)
  • kom met zo weinig mogelijk personen
  • beperk de tijd van je bezoek (30 min.)
  • gebruik de voorziene handgel
  • betaal elektronisch
  • draag een mondmasker
  • maak een afspraak

Ook via andere kanalen blijven we bereikbaar

Kan je voorlopig niet naar een showroom komen maar heb je wel informatie of advies nodig? Onze adviseurs staan voor je klaar via:

 1. Onze keuzehulp helpt je alvast op weg in je zoektocht naar de vloer of wand die het best bij je past. Selecteer stap voor stap jouw criteria en maak de perfecte keuze.
 2. Wil je een staal van je Santana wand of vloer, zodat je zeker bent van je keuze? We sturen het naar het opgegeven adres. Helemaal gratis! Zo ga je te werk: op de pagina van het product klik je op de button BESTEL EEN STAAL. Je kan van meerdere producten stalen aanvragen. Daarvoor ga je telkens naar de productpagina en herhaal je de procedure.
 3. Je kan ook reeds een afspraakverzoek maken voor persoonlijk advies. Via dit formulier kan je ons ook vragen je te bellen op een tijdstip dat jou past. Zo kunnen we jou telefonisch helpen met advies of tips om de juiste keuzes te maken.
 4. Een praktische extra raadgever die je altijd bij de hand kan houden, is onze gratis inspiratiegids.
 5. Of vraag je offerte aan via onderstaand formulier.

Je ziet het: ook in moeilijke tijden maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Stay safe, zorg goed voor jezelf en iedereen.

Samen vloeren we Corona

Onze deuren voor jou te moeten sluiten, dat vinden we uiteraard niet fijn. Ook wij hebben, net als iedereen, één prioriteit: laten we de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk tegenhouden. Daarom steunen we de maatregelen van de overheid. Hopelijk kunnen we je vanaf 6 april weer verwelkomen in onze showrooms.

Maar ook in deze moeilijke en onvoorspelbare tijden blijven we er voor jou!

Advies nodig in de zoektocht naar je nieuwe vloer of wand?
Onze adviseurs staan voor je klaar via:

  • [email protected]
  • de chat-functie op de website
  • onze social-mediakanalen
  • telefoon op 02 531 10 83
   (dagelijks van ma. t.e.m. za. tussen 10.00 en 18.00u)

Onze keuzehulp helpt je alvast op weg in je zoektocht naar de vloer of wand die het best bij je past. Selecteer stap voor stap jouw criteria en maak de perfecte keuze.

Je kan ook reeds een afspraakverzoek maken voor persoonlijk advies in de periode dat we terug open zijn. Via dit formulier kan je ons ook vragen je te bellen op een tijdstip dat jou past. Zo kunnen we jou telefonisch helpen met advies of tips om de juiste keuzes te maken.

Wil je een staal van je Santana wand of vloer, zodat je zeker bent van je keuze? We sturen het naar het opgegeven adres. Helemaal gratis! Zo ga je te werk: op de pagina van het product klik je op de button BESTEL EEN STAAL. Je kan van meerdere producten stalen aanvragen. Daarvoor ga je telkens naar de productpagina en herhaal je de procedure.

Of vraag je offerte aan via onderstaand formulier. En profiteer van onze Batibouwcondities die geldig blijven.

Je ziet het: ook in moeilijke tijden maken we het je zo gemakkelijk mogelijk.

Stay safe, zorg goed voor jezelf en iedereen.

Vraag een offerte aan

Vraag nu je Santana inspiratiegids aan en laat je verbazen door de eindeloze designmogelijkheden

Naast mooie interieurbeelden vind je ook algemene informatie van al onze collecties die je alvast op weg helpt om de juiste keuze te maken.