Gezond, (eco)logisch, natuurlijk: de woon- en interieurtrends voor 2019

Terwijl de wereld om ons heen in een steeds sneller tempo evolueert en digitaliseert, lijken de woontrends voor dit jaar een eerder afremmende neiging te vertonen. Ons huis blijft de uitgesproken thuishaven voor me-(too-)time, cocoonen, ontspannen en ontmoeten. De natuur fungeert als bron voor inspiratie én materialen. En duurzaamheid is de drijfveer die ons meer en meer aanzet tot bewuster en verantwoorder kiezen.

Creëer contrast met je vloer

Wil je met weinig werken de indruk geven dat je hele woning gerenoveerd is? Leg dan een nieuwe vloer die contrasteert met de rest van de ruimte. Inspelend op de trend van ecologische en duurzame materialen vind je bij Santana natuurlijke vloerbekledingen in alle mogelijke stijlen en kleuren.

Santana neemt een frisse start met vtwonen

Het past in het rijtje ingrijpende gebeurtenissen in je leven: verhuizen. En meestal is het een lastig karwei, waar wel een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom. In "Een frisse start met vtwonen", dat aan zijn tweede seizoen toe is, helpt verhuisheld Sieg samen met vtwonen stylisten Ozanne en Guillemine gezinnen met het inrichten van hun droomhuis en met de grote verhuis. En Santana draagt als vaste partner hiertoe z'n steentje bij!

Marmer-look zonder marmer-feel

Carrara, de nieuwste vloer- en wandlijn van de Belgische kurkspecialist Santana, schenkt je de perfecte marmer-look, terwijl de bekleding aangenaam warm aanvoelt en verder alle voordelen van kurk biedt.

De magie van licht en donker in je interieur

Baksteen, beton, hout, kurk, tapijt, vinyl … Niet alleen de keuze van de materialen bepaalt de sfeer in je huis. Ook de kleuren hebben een grote invloed op de ambiance van elke kamer. En als je met licht en donker gaat spelen, wordt het helemaal interessant. Alles hangt natuurlijk van je stijl en smaak af. We nemen licht en donker even onder de loep. Haal er jouw inspiratie uit voor een harmonieus en aangenaam interieur.

Santana opendeurdagen: kom de veelzijdigheid van kurk zien, voelen en beleven

Na een buitengewoon geslaagde passage op de grootste bouwbeurs van het jaar, blijft Santana nog tot begin april in Batibouw-stemming. De Santana stand viel erg in de smaak bij de enthousiaste bezoekers. Het woord dat we het vaakst hoorden, was "inspirerend". Herbeleef of beleef het meteen op onze Facebookpagina.