Santana showrooms waar je alle nieuwste kurkvloeren en kurkwanden kan bekijken.

Santana-toonzaal in Oostende: opgefriste klasse!

Woon je in de omgeving van Oostende of ben je toevallig in de buurt? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de Santana-toonzaal. Die werd subtiel opgefrist en is zoals altijd de perfecte plek om inspiratie op te doen voor het interieur van je woning.  De aantrekkelijke opstellingen in onze toonzaal zijn het beste bewijs dat Santana volop inzet op de jongste interieurtrends. Ontdek alvast wat je mag verwachten!

Vernieuwde Santana-toonzaal in Kuurne: inspiratie troef!

Woon je in de omgeving van Kuurne of ben je in de buurt? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de Santana-toonzaal. Daar kregen drie ruimtes een nieuw kleedje, en het resultaat mag er wezen. We gunnen je er een unieke blik op een warme en gezellige slaapkamer, een coole jeugdkamer en een strakke dressing. Stuk voor stuk bewijzen ze dat Santana volop inzet op de interieurtrends van 2016. Ontdek alvast wat je mag verwachten!

Vernieuwde Santana-toonzaal in Sint-Pieters-Leeuw: pure klasse!

Woon je in de omgeving van Sint-Pieters-Leeuw of ben je in de buurt? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de Santana-toonzaal. Daar kregen enkele delen een nieuw kleedje, en het resultaat mag er wezen. De symbiose van de klassematerialen en de verfijnde indeling zijn het beste bewijs dat Santana volop inzet op de jongste interieurtrends. Ontdek alvast wat je mag verwachten!