Op zoek naar de ideale vloer? Bezoek ons tijdens de Week van de Klant!

Op zoek naar de ideale vloer? Bezoek ons tijdens de Week van de Klant!

De mogelijkheden van kurk zijn eindeloos. Tijdens de Dag van de Klant – die Santana uitbreidt tot een heuse Week van de Klant – zetten we dit prachtige natuurproduct daarom extra in de schijnwerpers. Kom onze kurkvloeren en -wanden zélf voelen en ontdek waarom dit de ideale vloer is. Je zult versteld staan!

 

Kurk moet je beleven

  • Je wil je oude badkamer uitbreken en vervangen door een nagelnieuw exemplaar met alles erop en eraan?
  • Je droomt al jaren van een thuiskantoor waar je in alle concentratie kunt werken – of in alle gemak een boek kunt lezen?
  • De vloeren in je woonkamer en keuken zijn dringend aan vervanging toe. En misschien kun je de wandbekleding meteen ook vernieuwen?

In elk van deze gevallen is kurk een droomkeuze. Kurk is een edel natuurproduct met enkele bijzondere eigenschappen. Zo is kurk van nature waterafstotend en ondoordringbaar. Combineer dat met de isolerende en akoestische eigenschappen van kurk, en je krijgt een veelzijdig kwaliteitsproduct voor je vloeren, wanden en meer.

Nog niet helemaal overtuigd van de troeven van kurkvloeren en -wanden? We nemen het je niet kwalijk, want tenslotte moet je kurk vooral beleven. Precies daarom kun je in de Santana-toonzalen zelf ervaren hoe kurk aanvoelt, welke afwerkingen mogelijk zijn, hoe een kurkvloer met de looks van natuursteen eruitziet, enzovoort.

 

Week van de Klant in alle Santana-toonzalen

De Dag van de Klant is een uitgelezen kans om binnen te springen in een van de Santana-toonzalen:

  • Dompel je helemaal onder in de kurkervaring en proef van de eindeloze mogelijkheden van kurkvloeren en -wanden.
  • Alle bezoekers ontvangen een kleine attentie ter gelegenheid van de Dag van de Klant.
  • Geniet een korting tot 15 procent op een selectie van vloeren en wanden.

Santana breidt de Dag van de Klant uit tot een heuse Week van de Klant. Je bent meer dan welkom van 16 tot en met 25 september in alle Santana-toonzalen. Jawel, ook op zondag 25 september is je dichtstbijzijnde Santana-winkel open!

 

De ideale vloer beleven op de Bis-beurs 2016

Raak je er niet tijdens de Week van de Klant? Geen zorgen. Santana is ook dit jaar van de partij op de bouwbeurs Bis, van 8 tot en met 16 oktober in Flanders Expo. Je vindt ons op stand 1446. Tot snel!


Reactie toevoegen