Wat is de kostprijs van een kurkwand?

Kurkwanden geven een warme uitstraling aan elke ruimte, van de woonkamer tot de badkamer. Dit pure en natuurlijke materiaal is beschikbaar in tal van uitvoeringen, waardoor de prijs van een kurkwand flink kan schommelen. Maar welke factoren beïnvloeden de kostprijs van jouw Santana-kurkwand nog? We geven je een overzicht, zodat je perfect weet waar je aan toe bent.

Batibouw 2018: kurkspecialist Santana zet traprenovatie centraal

Heb je bouw- of verbouwplannen? Dan mag een bezoek aan Batibouw zeker niet ontbreken op je to-dolijst! Tijdens deze beurs ontmoet je specialisten van allerlei sectoren, zodat je op één plaats alles te weten komt over hun producten en diensten. In 2018 vind je Santana op stand 06208. Dit jaar zetten we traprenovatie centraal, want ook voor trapbekleding is kurk een uitstekende keuze.

Mama’s, doe jezelf een slaapkamervloer cadeau voor Moederdag!

Is je ‘master bedroom’ na al die jaren aan een grondige opfrisbeurt toe? Of wil je je partner graag verrassen met een prachtige nieuwe slaapkamerinrichting? Sleepworld en Santana slaan voor Moederdag de handen in elkaar om je dromen waar te maken!

Lees verder en ontdek hoe je de juiste slaapkamervloer kiest en hoe je deelneemt aan de unieke slaapkameractie van Santana en Sleepworld!

 

Bis Beurs 2016: win een badkamer t.w.v. 10.000 euro!

Het najaar is perfect om die inrichtingswerken die je al jaren uitstelt alsnog aan te vatten. Ben je klaar om de handen écht uit de mouwen te steken? Spring zeker binnen op de Bis-bouwbeurs in Gent. De Bis Beurs – van 8 tot en met 16 oktober 2016 in Flanders Expo – is de ideale gelegenheid om informatie in te winnen over je renovatieproject en kennis te maken met de beste bouwpartners.

Op zoek naar de ideale vloer? Bezoek ons tijdens de Week van de Klant!

De mogelijkheden van kurk zijn eindeloos. Tijdens de Dag van de Klant – die Santana uitbreidt tot een heuse Week van de Klant – zetten we dit prachtige natuurproduct daarom extra in de schijnwerpers. Kom onze kurkvloeren en -wanden zélf voelen en ontdek waarom dit de ideale vloer is. Je zult versteld staan!

Het EK volgen in een hippe Fatboy? Kom even langs bij Santana!

Ben jij ook een voetbalfan pur sang? Dan staat 10 juni ongetwijfeld met stip in je agenda genoteerd. Want op die dag gaat het EK 2016 in Frankrijk ein-de-lijk van start. Het spreekt voor zich dat je geen minuut van dit schouwspel wil missen.

Santana opendeurdagen: kom de veelzijdigheid van kurk zien, voelen en beleven

Na een buitengewoon geslaagde passage op de grootste bouwbeurs van het jaar, blijft Santana nog tot begin april in Batibouw-stemming. De Santana stand viel erg in de smaak bij de enthousiaste bezoekers. Het woord dat we het vaakst hoorden, was "inspirerend". Herbeleef of beleef het meteen op onze Facebookpagina.

Santana op Batibouw 2016: zo heb je kurk nog nooit gezien!

Heb je bouwplannen, ga je renoveren of wil je je interieur opfrissen? Kom dan zeker langs op Batibouw 2016. Op 27 februari opent Batibouw de deuren van Brussels Expo voor het grote publiek. Ook Santana is daarmee aanwezig op de belangrijkste bouwbeurs van België. Santana pakt dit jaar trouwens uit met een wel heel bijzondere stand … Lees er hier alles over en kom onze stand zelf ontdekken op Batibouw!

Batibouw 2016: Santana zet wandkurk MAXIMO in de kijker

Plannen om Batibouw 2016 te bezoeken? Breng dan zeker een bezoekje aan onze stand (Paleis 6, standnummer 6211). Je vindt er alle jongste innovaties op het vlak van kurkbekleding. De Santana-wandbekleding MAXIMO is een van die paradepaardjes. Met het natuurlijke, ruwe uitzicht van deze wandtegels haal je de natuur in je interieur en zijn je muren meteen weer hip en trendy. Ontdek snel alle troeven!

Kurkspecialist Santana ook aanwezig op de Bouw & Reno beurs

Plannen om je woning te renoveren of een prachtige nieuwbouw te zetten? Dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Bouw & Reno, dé bouw- en renovatiebeurs van het jaar. Ook dit jaar wordt Antwerp Expo het walhalla voor elke doe-het-zelver of interieurliefhebber. En jawel, ook Santana is van de partij. Op onze stand wacht je een bijzonder divers en innovatief assortiment aan kurkbekleding!

Pagina's