Lang leve natuurvloeren ... en Batibouw promo's

Heb je bouw- of verbouwplannen? Een Santana showroom is de ideale plek om je plannen concreter te maken. En in het kader van de grootste bouwbeurs van het jaar, kan je ook bij ons profiteren van speciale condities, en dit nog t.e.m. 20 april.

Registreer je nu en ontvang gratis m²

JA, ik wil GRATIS m² natuurvloer

Daarom is Santana een natuurlijke keuze

  • Elk product uit ons ruime aanbod is samengesteld uit natuurlijke en duurzame materialen. Daardoor ogen onze vloeren en wanden niet alleen goed maar zijn ze bovendien onderhoudsvriendelijk en slijtvast, waardoor ze lang meegaan.
  • Ons assortiment biedt je alle keuzemogelijkheden voor een eerlijke prijs en speelt in op de nieuwste trends.
  • Gratis advies krijg je erbovenop en als je wil kan je een beroep doen op onze plaatsingsdienst.

Verlengde Batibouwcondities op al onze vloeren en wanden

Of je nu kiest voor kurk, hout of steen, de natuurvloeren en -wanden van Santana zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, patronen en kleuren. Kom in de dichtstbijzijnde Santana showroom inspiratie opdoen voor je bouw- of verbouwplannen en laat je overweldigen door de veelzijdigheid en de vele voordelen van onze materialen. Dankzij onze gulle Batibouwcondities doe je gegarandeerd een goede zaak.

Batibouw 2019: een stand met standing

De beste manier om de vele troeven van ons uitgebreid assortiment natuurvloeren en -wanden te ontdekken, is ze van dichtbij te zien en te voelen. Daarom richtten we onze stand op Batibouw 2019 zo in dat alle eigenschappen van onze natuurlijke materialen konden ervaren worden: akoestiek, warmte, veerkracht, stevigheid, gezelligheid, … Kortom: een stand om te beleven. Herbeleef hieronder onze geslaagde passage op de grootste bouwbeurs van het jaar.