Ontdek je persoonlijke selectie
Keuzehulp

DUURZAME NATUURVLOEREN EN -WANDEN

DUURZAME NATUURVLOEREN EN -WANDEN

DUURZAME NATUURVLOEREN EN -WANDEN

Met meer dan 30 jaar ervaring is Santana dé specialist in natuurlijk geïnspireerde vloeren en wanden die warmte en charme aan elk interieur geven. Geniet van ons uitgebreid ontzorgingsprogramma om je volledige woonproject te realiseren van voorbereiding tot eindafwerking.

keuze icon
De ruimste keuze
 
inspiratiebron icon
Santana showrooms als inspiratiebron
 
advies icon
Professioneel advies op maat
 
plaatsingsdienst icon
Eigen plaatsingsdienst
keuze icon
De ruimste keuze
inspiratiebron icon
Santana showrooms als inspiratiebron
advies icon
Professioneel advies op maat
plaatsingsdienst icon
Eigen plaatsingsdienst

Vind een Santana showroom in je buurt

De beste manier om de vele troeven van ons ruim assortiment te ontdekken, is ze van dichtbij te zien en te voelen. Pas dan ervaar je wat een Santana kurkvloer zo uniek maakt.

Wil je deze sensatie zelf beleven? Bekroon dan je inspirerende ontdekking met een bezoek aan de Santana showroom in je buurt en krijg uitgebreid advies op maat van je project en wensen.

Vraag nu je Santana inspiratiegids aan en laat je verbazen door de eindeloze designmogelijkheden

Naast mooie interieurbeelden vind je ook algemene informatie van al onze collecties die je alvast op weg helpt om de juiste keuze te maken.

Keuzehulp

In 6 stappen naar de natuurvloer of -wand die perfect bij je past. Wij begeleiden je graag in je zoektocht.

Fam. Van de Vyver, Sint-Denijs-Westrem

Super tevreden over de werkwijze. Wij woonden er nog niet en waren aangenaam verrast toen we in ons appartement binnenkwamen.

Fam. Chardome, Oostende

Wat mij vooral beviel bij Santana, is dat zij alles regelen: productie van de tegels, planning en plaatsing. Elke afspraak werd netjes nagekomen!

Fam. Vennekens, Tremelo

Zeer goede service in de winkel, vlot contact met de werfleider en een perfecte plaatsing.

Fam. Neukermans – Bataillie, Grimminge

Wij zijn zeer tevreden over onze kurkvloer en kurkwand en de perfecte plaatsing ervan. Met plezier delen wij dan ook graag enkele foto’s van onze mooie badkamer.

Fam. Legas – Cammerman, Halle

Wij kozen voor kurk in de slaapkamers omdat het zeer natuurlijk oogt, warm aanvoelt en makkelijk is in onderhoud.

Fam. Gijs, Hoboken

De kurkwand die Santana bij ons geplaatst heeft, levert een grote bijdrage aan het resultaat van onze verbouwingen.

Blog

Voordelen van kurk

like icon

Slijtvast

Alle vloertoepassingen van Santana zijn uiterst slijtvast. Ze worden zorgvuldig samengesteld uit natuurlijke en duurzame materialen met het oog op wooncomfort en krasvastheid. De mate van resistentie wordt volgens de universele standaard aangegeven en nagenoeg alle Santana vloeren hebben een classificatie van ‘klasse 23’. Dé garantie voor slijtvaste vloeren voor intensief huishoudelijk gebruik.

like icon

Onderhoudsvriendelijk

Santana stelt hoge eisen aan kwaliteit en wooncomfort en dat betekent naast gebruiksgemak vooral ook comfort in onderhoud. Al onze natuurlijke vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en gewoon stofzuigen of dweilen is al genoeg. Om de duurzaamheid te garanderen heeft Santana ook speciale onderhoudsproducten die helpen om je vloeren of wanden in goede conditie te houden.

like icon

Natuurlijk mooi

Santana is al 30 jaar thuis in natuurlijke en duurzame vloeren en wanden, maar onze producten zijn vooral ontwikkeld voor bij jou thuis. Met zorg samengesteld en voor elk wat wils. Kom het ruime aanbod zeker ontdekken in één van onze 10 showrooms waar je alle materialen, opties en mogelijkheden zelf kan bekijken, voelen én ervaren. Onze adviseurs helpen je graag op weg op maat van je stijl, je project, je wensen en budget.