Die badkamervloer of -wand uit ‘Ons eerste huis’? Van Santana!

Die badkamervloer of -wand uit ‘Ons eerste huis’? Van Santana!

Als jong koppel een huis verbouwen is een behoorlijke opgave. Je moet niet alleen een heleboel knopen doorhakken, maar ook deadlines en budgetten in de gaten houden. Met een camera die meeloert over je schouder wordt alles natuurlijk éxtra spannend … En dat is nu precies wat er gebeurt in ‘Ons eerste huis’, het populaire VIER-programma dat intussen al aan zijn tweede seizoen toe is. Santana is de exclusieve partner voor badkamerrenovatie van ‘Ons eerste huis’ en kijkt graag mee binnen bij de deelnemers!

 

‘Ons eerste huis’: wie wint de hoofdprijs van 100.000 euro?

De drie koppels die in het ‘Ons eerste huis’-avontuur stapten – Brent en Valerie, Kenzo en Sofie, en Boy en Aimée – staan voor een grote uitdaging. Namelijk: samen met hun ouders of schoonouders op tien weken tijd een volledig pand renoveren, met de hulp van Sanchez, de werfleider die je misschien nog kent van ‘The Block’. Het koppel dat erin slaagt om hun pand de meeste meerwaarde te geven, gaat naar huis met de hoofdprijs van 100.000 euro.

Strak, luxueus of industrieel: elke stijl kan

De deelnemers hebben natuurlijk elk hun stijl. Zo willen Kenzo en Sofie hun huis in Erebodegem een industriële stijl aanmeten met warme toetsen, terwijl Boy en Aimée vooral belang hechten degelijke materialen. Net als Kenzo en Sofie, vonden Brent en Valerie uit Langdorp in Santana de perfecte partner voor hun badkamerrenovatie. Dit eerste koppel ging resoluut voor een luxueuze badkamer met sfeervolle kurkwanden en -vloeren. Bij het tweede koppel werden de badkamerwanden en de inkuiping van het ligbad dan weer in een mum van tijd bekleed met moderne grijze kurkwanden, die de looks van natuursteen combineren met het comfort van kurk.

De keuze voor Santana wierp alvast haar vruchten af voor Sofie en Kenzo! Zij sleepten namelijk de kamerprijs in de wacht met hun nieuwe badkamer. Daar zitten die stijlvolle kurkvloeren en -wanden vast voor iets tussen …

 

Voorliefde voor kwaliteitsvolle materialen

Ongeacht de verschillende stijlen waarin de badkamerrenovaties van de koppels resulteerden, delen de deelnemers een voorliefde voor duurzame, kwaliteitsvolle vloeren en wanden met natuurlijke eigenschappen. Verder kozen ze – elk op hun manier – voor stijlvolle, neutrale tinten die garanderen dat ze hun badkamer binnen tien jaar nog even mooi zullen vinden. Geen evidentie, gezien de trends die elk jaar op ons afkomen, maar wél een bijzonder verstandige keuze!

Meer weten? Neem snel contact op of bezoek een toonzaal in je buurt.


Reactie toevoegen