Kinderkamer inrichten: inspiratie voor een ‘coole’ slaapkamer!

Weinig kamers in je huis moeten je zo vlot aan veranderd gebruik kunnen aanpassen als de kinderkamer. Wat begint als een knusse babykamer wordt al snel een rommelige slaapkamer vol speelgoed en voor je het weet een eigenzinnige tienerkamer waar privacy heilig is.

Geen idee hoe je de inrichting van de slaap- en speelkamer van je kind moet aanpakken? Santana weet raad!

Mama’s, doe jezelf een slaapkamervloer cadeau voor Moederdag!

Is je ‘master bedroom’ na al die jaren aan een grondige opfrisbeurt toe? Of wil je je partner graag verrassen met een prachtige nieuwe slaapkamerinrichting? Sleepworld en Santana slaan voor Moederdag de handen in elkaar om je dromen waar te maken!

Lees verder en ontdek hoe je de juiste slaapkamervloer kiest en hoe je deelneemt aan de unieke slaapkameractie van Santana en Sleepworld!

 

Een vintage-interieur is pas áf met een retro vloer

Gaat je hart sneller kloppen wanneer je denkt aan de charme van een vintage-interieur – compleet met retro designverlichting, unieke tweedehandsmeubels en een retro vloer? Terecht, want retro is helemaal in.

Ontvang gratis kleuradvies voor de inrichting van je interieur

Je interieur is een mooi maar complex kunstwerkje. Door verschillende elementen op een bepaalde manier samen te brengen, creëer je een uniek geheel dat warm en huiselijk aandoet, en waar je je als vanzelf thuis voelt. Kleuren spelen daarin een cruciale rol. Het juiste kleurenpalet is harmonieus en sluit naadloos aan bij de interieurstijl. Maar een kleurenpalet samenstellen is niet iedereen gegeven … Precies daarom bieden wij bij Santana professioneel kleuradvies in onze showrooms.

Je slaapkamer inrichten met het oog op een betere gezondheid

Ter ere van Wereldgezondheidsdag op 7 april staat Santana stil bij een gezonde interieurinrichting. De materialen waarmee je je woning inricht, hebben namelijk een impact op de gezondheid van de bewoners. Sommige materialen geven toxische stoffen af, terwijl andere de omgeving juist schoner, hygiënischer, aangenamer, … maken. Da’s cruciaal in elke ruimte van je woning, maar misschien nog het belangrijkst van al in de kamer waar je elke dag (of liever: nacht) wel acht uur doorbrengt. Gezond leven door je slaapkamer slim in te richten? Santana geeft raad.

Gezonder en gelukkiger dankzij ecologisch wonen

Geen woorden worden de laatste jaren zo vaak in de mond genomen door producenten en verkopers van zowat alles dan ‘ecologisch’, ‘duurzaam’ en ‘milieuvriendelijk’. En na verloop van tijd vraag je je dan misschien af wat dat allemaal nog betekent.

Ecologie wordt weleens misbruikt om spullen te verkopen. En dat terwijl de filosofie van duurzame ontwikkeling eigenlijk écht wel zinvol is. Ze helpt ons niet alleen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en meer natuur over te houden, maar ook om gezonder en bewuster te leven. En misschien moeten we daar nog aan toevoegen: gelukkiger.

Je keuken renoveren met kurk, da’s zo gek nog niet

De Belg verbouwt zijn woning vier keer in zijn leven, blijkt uit onderzoek. Vooral de keuken en de badkamer nemen we gretig onder handen. Dat hoeft niet te verbazen, want beide ruimtes worden intensief gebruikt en verouderen vrij snel

Natuurkurk vervult glansrol in nieuwe kurktegels ‘Styled Cork’

Ben je voor je nieuwbouwwoning of renovatieprojectje op zoek naar een hedendaagse vloer die er toch natuurlijk en gezellig uitziet? Dan moet je echt kennismaken met Styled Cork, een nieuwe collectie kurkvloeren van Santana. Wat deze kurktegels zo bijzonder maakt? Ze grijpen terug naar de essentie van natuurkurk, maar dan met een unieke, moderne look & feel. Volg even mee …

Je gelooft nooit van welk materiaal deze douchewand gemaakt is!

Mooie douchewand, hé? Deze inloopdouche is bekleed met … kurk. Jawel! En je verwacht het misschien niet, maar kurk is eigenlijk het ideale materiaal om vochtige ruimtes zoals de badkamer mee in te richten. Met de vochtbestendige kurktegels in de Santana Designed Cork-collectie geef je de badkamervloeren en -wanden een prachtige natuursteenlook met alle troeven van kurk.

Kom deze unieke betonvloer ontdekken tijdens Batibouw 2017!

Een betonvloer of gietvloer is tegenwoordig bijzonder ‘hot’, maar roept tegelijk nogal wat vragen op. Is het niet erg duur? En hoe zit het met vlekken op een betonvloer? Klopt het dat een gietvloer kan gaan scheuren? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe voorkom je dat het beton onder je voeten hard en kil aanvoelt? Om tegemoet te komen aan de marktvraag naar warme en makkelijke betonvloeren, ontwikkelde Santana ‘Authentic Beton’, een betonvloer met een onderlaag van kurk. Een primeur van formaat.

Pagina's