Batibouw 2018

 
Heb je bouw- of verbouwplannen? Een Santana showroom is de ideale plek om je plannen concreter te maken. En in het kader van de grootste bouwbeurs van het jaar, kan je ook bij ons profiteren van speciale condities.
 

Daarom is Santana een natuurlijke keuze

 
  • Elk product uit ons ruime aanbod is samengesteld uit natuurlijke en duurzame materialen. Daardoor ogen onze vloeren en wanden niet alleen goed maar zijn ze bovendien onderhoudsvriendelijk en slijtvast, waardoor ze lang meegaan.
  • Ons assortiment biedt je alle keuzemogelijkheden voor een eerlijke prijs en speelt in op de nieuwste trends.
  • Gratis advies krijg je erbovenop en als je wil kan je een beroep doen op onze plaatsingsdienst.
 

Batibouwcondities op al onze vloeren en wanden

 
De natuurlijke vloeren en wanden van Santana zijn verkrijgbaar in alle mogelijke stijlen, patronen en kleuren. Kom in de dichtstbijzijnde Santana showroom inspiratie opdoen voor je bouw- of verbouwplannen en laat je overweldigen door de veelzijdigheid en de vele voordelen van onze materialen. Dankzij onze gulle Batibouwcondities doe je gegarandeerd een goede zaak. 
 

Registreer je nu en profiteer van € 100 extra korting

 
Bovenop onze Batibouwcondities, die geldig zijn in februari en maart, schenken we je bij aankoop vanaf € 2.000* netto een extra korting van € 100*! Wil je die alvast reserveren? Voer dan hieronder je gegevens in en download de waardebon.
 
Veel succes met je (ver)bouwplannen en tot binnenkort in één van onze showrooms.
 
* prijzen excl. BTW

JA, ik schrijf me in voor € 100 EXTRA korting